Totalitarian Scissoring

Aznc1Nd3R3Lla-Lickin' Good.

Trevligt jobb

Det finns mycket som skulle vara roligt att jobba med. Ja det är mycket som man kan hitta på att jobba med som vore kul.
Något som skulle vara kul tror jag är att vara arkitekt i Stockholm, ja det verkar spännande på något sätt. Att få sätta en prägel på staden man bor i.

Många jobb som skulle vara trevliga att pröva på

Ja det skulle vara kul att få prova på att jobba med lite olika saker, för det finns så mycket som man säkert skulle tycka var kul.
Jag kan tänka mig att det skulle vara kul att prova på att göra något annat än det jag gör idag. Varför inte? Ja man gör väl i att prova på och se vad det är som man kan tycka är kul och något som man kanske inte trodde att man skulle gilla, kanske är något som man verkligen skulle tycka om.

Så man kan ju alltid kolla runt och se vad det finns för möjligheter, man kanske skulle kunna pröva på och se om det är något som man skulle vilja utveckla på något sätt.
Ja varför inte se till att fråga någon som man känner som har ett jobb som man skulle kunna tänka sig att prova på och se om man kan göra någon praktisk eller liknande.
Jag skulle vilja prova på att få vara arkitekt för en vecka och sen så skulle jag vilja prova på något annat en vecka och så vidare så att man verkligen vet vad man ska göra med sitt liv. Alltså vad man ska jobba med. För det finns ju som sagt så många olika sak som man skulle kunna ägna sig åt och det är ju toppen att det finns så mycket som man kan jobba med. Det gör det hela roligare och vi tycker ju alla om olika saker.